Alle dem du holder af - på én plakat

Nu kan du hylde alle dem du holder af, ved at få specialdesignet og håndtegnet jeres helt egen unikke folkeplakat.

De mennesker du har en speciel samhørighed med - det kan være jeres fodboldhold, dine kolleger, din strikkeklub, din store familie, dine naboer, din landsby, din forening, din klasse eller jer der bare har en god interesse sammen, og elsker at ses.

En folkeplakat kan bestå af alt mellem 5 og 100 personer. Det er helt op til jer. Desto flere personer der er på plakaten, desto mindre bliver de, og dermed mindre detaljerede.

Priser:

En folkeplakat med 5-20 mennesker koster 2499 kr, i sort/hvid, trykt i 50x70 cm.

Pr person derudover koster 99 kr. For store grupper, skriv til mig, og få et rigtig godt tilbud.
Plakat er i udgangspunktet sort/hvid, men kan farvelægges med flade farver, ved en merpris på 999kr.

Hvis du har spørgsmål, eller vil bestille en tegneserieplakat, kan du skrive til mig på: info@kimlarsengrafik.dk


SÅDAN TAGER DU BILLEDER TIL PLAKATEN: Din folkeplakat bliver håndtegnet efter dine fotos, og der er en helt speciel måde billederne skal tages, for at du får det bedste resultat til sidst - hver person skal nemlig fotograferes individuelt. Det er her vigtigt, at alle billederne tages på den helt samme måde, derfor anbefaler jeg, at det er den samme "fotograf" (hvilket altså bare kan være dig med din mobiltelefon) der tager alle billederne, med samme opsætning og kort efter hinanden. Modellen skal stå i god belysning, og fotografen skal stå 3 meter væk (sørg for at hele personen er med på billedet - lige fra fødderne til toppen af hovedet), og kameraet/mobilen skal altid være i samme højde - gerne ca. 180 cm fra gulvet. Dette vil give det bedst resultat. Aftal gerne på forhånd hvilket udtryk I vil have på plakaten - altså, skal I stå med hænderne i siden? Skal I smile, pjatte eller se alvorlige ud osv?

Hvis fremgangsmåden for at lave en folkeplakat er for uoverskuelig for dig, kan du som alternativ benytte dig af ét stort gruppefoto. Det kan også bruges, men vil ikke give det særlige "folkeplakat-look".